Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.11.2022
JAK ZVOLIT SPRÁVNOU VELIKOST?
JAKOU VELIKOST ZVOLIT? PORADÍME VÁM!   Správnou pánskou velikost vyberete snadno podle výšky a tvaru Vaší postavy! Máte sportovní postavu do tv... číst celé
27.07.2021
JAK SE STÁT YAKUZA DEALEREM!
Máte obchod s prémiovou módou? Nebo se chystáte otevřít novou prodejnu? Patří Yakuza do Vašeho životního stylu a trápí Vás, že ve vašem městě zatím ni... číst celé
09.10.2020
NALEZNETE NÁS V OBCHODNÍCH CENTRECH
Naše prodejny BrandsCapital naleznete v obchodním centru: OC Bondy centrum Mladá Boleslav, OC Nisa Liberec. Naši prodejnu Yakuza Flagship Store ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
23.11.2022
YAKUZA BLACK FRIDAY V OC LETŇANY PRAHA!
SLEVA 20% na prodejně YAKUZA OC Letňany Praha! číst celé
16.05.2022
Hledáme posily! YAKUZA STORE PRAHA OC LETŇANY
Hledáte práci s lidmi? Máme ji pro vás v prodejně YAKUZA OC Letňany Praha! číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme max. jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas BrandsCapital s. r. o., se sídlem Bukovno 125, IČ 26714825, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 89129/MSPH (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

YAKUZA BLACK FRIDAY V OC LETŇANY PRAHA!
23.11.2022
YAKUZA BLACK FRIDAY V OC LETŇANY PRAHA!
SLEVA 20% na prodejně YAKUZA OC Letňany Praha! číst celé
Hledáme posily! YAKUZA STORE PRAHA OC LETŇANY
16.05.2022
Hledáme posily! YAKUZA STORE PRAHA OC LETŇANY
Hledáte práci s lidmi? Máme ji pro vás v prodejně YAKUZA OC Letňany Praha! číst celé
SLEVA 19% JEN DO VELIKONOC!
31.03.2022 Akce
SLEVA 19% JEN DO VELIKONOC!
SLEVA 19% S KÓDEM:"EAST893"! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme max. jednou za 14 dní.
Velkoobchod

Ing. Jan Mazač

+420 737 977 223

jan.mazac@brandscapital.cz

JAK SE STÁT YAKUZA DEALEREM!

Kde nás najdete

BrandsCapital

OC Bondy centrum

Tř. Václava Klementa 1459

Mladá Boleslav 293 01

Tel.: +420 702 136 620

KONTAKTY NA PRODEJNY

Kontakty
Žanet Bandová
Žanet Bandová
(Po-Ne, 8-20 hod.)
Copyright 2020 BrandsCapital s.r.o.