Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.07.2021
SLEVA 15% NA PŘÍŠTÍ NÁKUP
Nakupování na našich prodejnách BrandsCapital a Yakuza v obchodních centrech je zábava! Navíc si na účtence odnesete i spociální slevový kupón na extr... číst celé
27.07.2021
JAK SE STÁT YAKUZA DEALEREM!
Máte obchod s prémiovou módou? Nebo se chystáte otevřít novou prodejnu? Patří Yakuza do Vašeho životního stylu a trápí Vás, že ve vašem městě zatím ni... číst celé
09.10.2020
NALEZNETE NÁS V OBCHODNÍCH CENTRECH
Naše prodejny BrandsCapital naleznete v obchodním centru: OC Bondy centrum Mladá Boleslav, OC Nisa Liberec. Naši prodejnu Yakuza Flagship Store ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

SLEVA 15% NA PŘÍŠTÍ NÁKUP

Účtenka jako slevový kupón? U nás na prodejnách BrandsCapital & Yakuza ano!

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas BrandsCapital s. r. o., se sídlem Bukovno 125, IČ 26714825, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 89129/MSPH (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hledáme posily! YAKUZA STORE PRAHA OC LETŇANY
16.05.2022
Hledáme posily! YAKUZA STORE PRAHA OC LETŇANY
Hledáte práci s lidmi? Máme ji pro vás v prodejně YAKUZA OC Letňany Praha! číst celé
SLEVA 19% JEN DO VELIKONOC!
31.03.2022 Akce
SLEVA 19% JEN DO VELIKONOC!
SLEVA 19% S KÓDEM:"EAST893"! číst celé
DÁRKOVÉ POUKAZY
DÁRKOVÉ POUKAZY
Yakuza má pro každého něco. Dárkový poukaz potěší každého! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Velkoobchod

Ing. Jan Mazač

+420 737 977 223

jan.mazac@brandscapital.cz

JAK SE STÁT YAKUZA DEALEREM!

Kde nás najdete

BrandsCapital

OC Bondy centrum

Tř. Václava Klementa 1459

Mladá Boleslav 293 01

Tel.: +420 702 136 620

KONTAKTY NA PRODEJNY

Kontakty
Žanet Bandová
Žanet Bandová
(Po-Ne, 8-20 hod.)
Copyright 2020 BrandsCapital s.r.o.