Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.10.2020
COVID CENY!
Hledáme pozitiva pandemie COVID 19! Že žádná nejsou!? Pravda! Proto jsme pro Vás alespoň jedno do konce kryzového stavu 1.12.2020 připravili! Zboží ... číst celé
21.10.2020
ROZVOZ ZDARMA po Mladoboleslavsku a Liberecku naším poslíčkem‼️
NECHTE TO NA NÁS ROZVOZ ZDARMA po Mladoboleslavsku a Liberecku naším poslíčkem Bez starostí s případnou výměnou velikosti Vyzkoušet a vrátit můž... číst celé
09.10.2020
BrandsCapital síť prodejen v obchodních centech
Prodejny BrandsCapital naleznete v obchodním centru: OC Bondy centrum Mladá Boleslav, OC Nisa Liberec. Prodejnu Yakuza Flagship Store naleznete ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jakou velikost? Poradíme Vám!
Zákaznický servis jak pro krále! Nemáte se zbožím značky YAKUZA prozatím žádnou zkušenost? Máme to v oku, poradíme Vám! číst celé
20.12.2018 Akce
COVID CENY!
Zboží označené nápisem "SLEVA" zahrnuje cenové zvýhodnění - 19%! číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

SLEVA 15%

Chcete se stát V.I.P. členem naší komunity a čerpat permanentní slevu 15% na novinky Yakuza?

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jakou velikost? Poradíme Vám!
Jakou velikost? Poradíme Vám!
Zákaznický servis jak pro krále! Nemáte se zbožím značky YAKUZA prozatím žádnou zkušenost? Máme to v oku, poradíme Vám! číst celé
COVID CENY!
20.12.2018 Akce
COVID CENY!
Zboží označené nápisem "SLEVA" zahrnuje cenové zvýhodnění - 19%! číst celé
TELEFONICKÉ OBJEDNÁVKY NON-STOP!
TELEFONICKÉ OBJEDNÁVKY NON-STOP!
TELEFONICKÉ OBJEDNÁVKY NON-STOP! Tel.: 702 136 620! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

BrandsCapital

OC Bondy centrum

Tř. Václava Klementa 1459

Mladá Boleslav 293 01

Tel.: +420 702 136 620

Kontakty
(Po-Ne, 8-20 hod.)
Copyright 2020 BrandsCapital s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz