Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.07.2021
SLEVA 15% NA PŘÍŠTÍ NÁKUP
Nakupování na našich prodejnách BrandsCapital a Yakuza v obchodních centrech je zábava! Navíc si na účtence odnesete i spociální slevový kupón na extr... číst celé
27.07.2021
JAK SE STÁT YAKUZA DEALEREM!
Máte obchod s prémiovou módou? Nebo se chystáte otevřít novou prodejnu? Patří Yakuza do Vašeho životního stylu a trápí Vás, že ve vašem městě zatím ni... číst celé
09.10.2020
NALEZNETE NÁS V OBCHODNÍCH CENTRECH
Naše prodejny BrandsCapital naleznete v obchodním centru: OC Bondy centrum Mladá Boleslav, OC Nisa Liberec. Naši prodejnu Yakuza Flagship Store ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
31.12.2021
PF 2022!
Děkujeme za Vaši přízeň! číst celé
JAKOU VELIKOST ZVOLIT? PORADÍME VÁM!
Správnou pánskou velikost vyberete snadno podle výšky a tvaru Vaší postavy! číst celé
VÁNOČNÍ DÁRKOVÉ POUKAZY
Yakuza má pro každého něco. Dárkový poukaz potěší každého! číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

SLEVA 15% NA PŘÍŠTÍ NÁKUP

Účtenka jako slevový kupón? U nás na prodejnách BrandsCapital & Yakuza ano!

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

PF 2022!
31.12.2021
PF 2022!
Děkujeme za Vaši přízeň! číst celé
JAKOU VELIKOST ZVOLIT? PORADÍME VÁM!
JAKOU VELIKOST ZVOLIT? PORADÍME VÁM!
Správnou pánskou velikost vyberete snadno podle výšky a tvaru Vaší postavy! číst celé
VÁNOČNÍ DÁRKOVÉ POUKAZY
VÁNOČNÍ DÁRKOVÉ POUKAZY
Yakuza má pro každého něco. Dárkový poukaz potěší každého! číst celé
SLEVA 15% NA PŘÍŠTÍ NÁKUP
27.07.2021 Akce
SLEVA 15% NA PŘÍŠTÍ NÁKUP
Účtenka jako slevový kupón? U nás na prodejnách BrandsCapital & Yakuza ano! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Velkoobchod

Ing. Jan Mazač

+420 737 977 223

jan.mazac@brandscapital.cz

JAK SE STÁT YAKUZA DEALEREM!

Kde nás najdete

BrandsCapital

OC Bondy centrum

Tř. Václava Klementa 1459

Mladá Boleslav 293 01

Tel.: +420 702 136 620

KONTAKTY NA PRODEJNY

Kontakty
Žanet Bandová
Žanet Bandová
(Po-Ne, 8-20 hod.)
Copyright 2020 BrandsCapital s.r.o.